«Слуги народу» підтримали колегу, що запропонувала стерилізувати малозабезпечених і назвали її професіоналом

Депутати Верховної Ради України від фракції «Слуга народу» провели обговорення скандальних висловлювань своєї колеги, голови комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галини Третьякової.

Як повідомляє редакція Дніпровської панорами, про це повідомила заступник глави фракції Євгенія Кравчук в четвер, 25 червня, в ефірі телеканалу 112-Україна.

За її словами, абсолютна більшість депутатів «Слуги народу» визнали Третьякову професіоналом і вирішили не відкликати її з посади голови комітету з питань соціальної політики.

«Цього точно хотіли б наші опоненти – ось так позбутися професійного голови комітету. Ми все-таки вважаємо, що вона займає своє місце на посту глави комітету »- заявила представниця президентської фракції.

На думку Євгенії Кравчук, шокуючі висловлювання Третьякової – це її експертну думку. «Це була лекція для студентів. І вона, звичайно, використовувала дуже некоректні висловлювання. Вона до цього була експертом і, скоріше, ці висловлювання були від експерта, а не від політика », пояснює Кравчук.

Читайте також  Кумівства більше немає? Новоспечений чиновник “перестрибнув” 10 посад за 3 місяці – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело