Тепла не чекайте: на вихідних в Україну прийде нове похолодання з дощами (карта)

Тепла не чекайте: на вихідних в Україну прийде нове похолодання з дощами 

Місцями температура не підніметься вище +10°…+12°.

Перші травневі вихідні в Україні будуть з нестабільною погодою. Якщо в суботу, 6 числа, ще буде сухо й трохи хмарно, то в неділю погода зміниться. За даними Погода УНІАН, 7 травня в Україні похолоднішає, місцями очікується не вище +10°…+12°, а на заході країни почнуться дощі та зливи.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +6°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +5°, а вдень +13°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі +5°, вдень +16°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю вночі +7°, вдень +10°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Луцьку в суботу вночі + 5°, вдень +13°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, вночі +6°, вдень +13°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +4°…+14°. У неділю температура буде +4°…+13°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +11°, вдень +18°. У неділю – хмарно з проясненнями, +7°…+16°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +8°, вдень +15°, невелика. У неділю стовпчики термометрів покажуть +4°…+14°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу – невелика хмарність, температура вночі +10°, вдень +17°. У неділю температура становитиме +6°…+14°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу – невелика хмарність, +10°…+19°. У неділю – невелика хмарність, +9°…+13°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує невелика хмарність, температура вночі +10°, вдень +21°. У неділю вночі очікується +9°, вдень +18°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде невелика хмарність. Температура вночі +9°, вдень +17°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +5°, вдень +15°.

Читайте також  Чи буде в Україні тепла весна: кліматологиня сказала, чого чекати

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +10°, вдень +17°. У неділю – хмарно з проясненнями, температура складе +5°, вдень +15°.

Погода на курортах України
У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +6°, вдень до +11°. У неділю вночі температура становитиме +7°, вдень стовпчики термометрів покажуть +5°, похмуро, дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +4°, вдень +17°. У неділю-похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +8° вночі та вдень +9°, невеликий дощ.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +16°. У неділю – похмуро, невеликий дощ, температура +8°…+9°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +19°. У неділю – похмуро, легкий дощ, +10°…+16°.

У Затоці в суботу-практично безхмарно, вночі +11°, вдень +19°. У неділю – хмарно з проясненнями, температура +8°…+16°.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело