Таємне повалення Путіна вже почалося: експерт розповів, що сталося після удару по Кремлю

Таємне повалення Путіна вже почалося: експерт розповів, що сталося після удару по Кремлю

Процес делегімітизації Путіна вже розпочався

Згідно з повідомленням військового експерта Олега Жданова, за атакою БПЛА на Кремль стоїть російська опозиція, яка прагне створити хаос у країні, розхитати довіру суспільства до президента Володимира Путіна та усунути його від влади.

Докладніше про це інформує УНІАН.

Слідчі органи поки що не з’ясували причини нападу на Кремль, проте на думку Жданова, опозиція зараз може досягти своєї мети та зробити умовний “Комітет порятунку Росії”, за тим самим зразком, як це робилося в історії раніше.

Повідомлення про можливе скасування параду на День Перемоги 9 травня через атаку на Кремль також викликали недовіру та стурбованість суспільства в Росії. Однак, незважаючи на це, Федеральна служба безпеки продовжує роботу над розслідуванням інциденту.

“Виглядає так, що Росія зараз між 1905 і 1917 роками, причому вже ближче саме до 17-го. На фронті повний провал, мобілізовані не дуже хочуть воювати. У країні – терористичні акти, катастрофи, розхитування влади, опозиція піднімає голову і залишився буквально один крок, щоб солдати прийшли та зняли “царя”, – пояснив експерт.

 

Читайте також  Критично бракує ліків: Росія поставила під загрозу жителів "Л/ДНР"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело