Навесні буде щось приголомшливе: відомий астролог дав прогноз контрнаступу ЗСУ

Навесні буде щось приголомшливе: відомий астролог дав прогноз контрнаступу ЗСУ

Астрологи дали передбачення, як розвиватиметься військова ситуація в Україні у квітні, а за словами Влада Росса, зараз розгортається “важлива ситуація перед наступом”, який не розпочнеться раніше Великодня (16 квітня).

Про це пише “ТСН”.

“У день народження Гітлера 20 квітня відбудеться сонячне затемнення, тому є всі шанси знищити цей московський голий фашизм, який ворог розповсюджує на території нашої країни. Затемнення впливає на думку всіх людей світу. Після нього зазвичай відбуваються техногенні катастрофи, землетруси і т.д. Але це чудовий час для повернення своїх земель”, – прогнозує астролог.

Влад Росс наголосив, що період ретроградного Меркурія добре підходить для відновлення зв’язків, повернення коханих та українських земель.

“Тому наступ розпочнеться після 20 квітня. Влада Путіна тріщатиме по швах. Я бачу потужний наступ, несподіваний”, – зазначив астролог.

Він уточнив, що головний наступ відбуватиметься на Волноваху. Однак не виключає він і можливості оточення цього анклаву з боку РФ.

“Не виключаю, що буде напад на Луганську область. П’ять можливих напрямів захоплення територій, які ми втратили. Але під час ретроградного Меркурія ми всі можемо повернути. Буде щось приголомшливе, особливо у травні”, – передбачає він.

Читайте також  Вже зрозуміло, куди саме битиме Путін у разі ядерного удару - російський економіст

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело