Курс долара в квітні: експерти розповіли, що чекати від валюти та чому курс може знизитися

Яким буде курс долара в квітні: чого чекати від валюти

Імовірність збереження руху курсу вниз дуже висока, вважають експерти.

Курс долара в Україні у квітні може знизитися з 38,3 до 36,93 грн/дол. Як повідомляє UBR, такий прогноз може реалізуватися за умов, що ситуація на фронті буде стабільною, як і фінансова підтримка західних союзників, інформує UAINFO.org.

“Наші оцінки по валютному ринку України оптимістичні. У квітні середній курс продажу долара США в Україні коливатиметься у вузькому діапазоні 38-39 гривень. Середні оцінки вартості долара США на рік – 40-42 грн/дол. Причини нашого оптимізму полягають в тому, що Україна продовжує отримувати фінансову підтримку з боку співчуваючих країн”, – зазначив аналітик Олександр Болтян.

За прогнозом фінансового експерта Андрія Шевчишина, ймовірність збереження руху курсу вниз дуже висока: “Якщо зараз курс знаходиться в горизонті 38,3-38,5 грн/дол, то є ймовірність, що він буде коливатися в районі 37 грн/дол. Я не думаю, що він зімкнеться з міжбанком, хоча і такий варіант можливий, якщо аграрії будуть активні”.

Читайте також  "В обмінниках буде шквал несподівних змін, долар розпочав рух до фіналу": експерти розповіли, чи є загроза для українців...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело