“Багато спроб “розкачати” людей…”: астролог Анна Вергелес радить українцям готуватися до небезпечних дат

“Багато спроб “розкачати” людей…”: астролог Анна Вергелес радить українцям готуватися до небезпечних дат

Астролог впевнена, що небезпека загрожує не лише військовим на фронті, а й решті українців по всій країні

Відомий український астролог Анна Вергелес, яка нещодавно розповіла, що стане першим кроком у фіналізації війни, знову повідомляє, що має дуже важливі новини. Ганна заявила, що для українців є кілька дат у березні, коли необхідно включити всю свою увагу та обережність.

Також Анна Вергелес зізналася, що це стосується не лише військових на лінії фронту, а й усіх інших цивільних осіб по всій території України.

Про це Анна Вергелес розповіла в ефірі YouTube для каналу “Прогноз”.

За словами Анни Вергелес, починаючи з 13 березня на українців чекає дуже складний негативний період. У цей час з боку будуть активні спроби маніпулювати і створювати неправдиві уявлення про щось.

“Найскладніший етап ми проживатимемо з 13 по 22 березня… Дуже багато зараз проблем буде саме в інформаційному просторі. Буде багато дезінформації, спроб “розкачати” людей, багато подвійних заяв від політиків. Це не тільки в нашій країні, а й на міжнародному рівні” – зазначила Вергелес.

Астролог наполегливо радить у цей період не вірити всьому, що пишуть чи кажуть, особливо щодо ситуації на фронті. “Вкидання” відбуватимуться регулярно, щоб вибити нас із колії.

“Будь ласка, будьте дуже обережні в березні. Якщо це можливо, не “включайтесь” емоційно в інформаційний простір, тому що воно буде дуже токсичним” – закликала астролог.

Читайте також  Зловісні передбачення Нострадамуса на 21 століття: до чого готуватися вже зараз

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело