“Буде жарко, дуже”: екстрасенс спрогнозувала, в яких регіонах потрібно боятися обстрілів ворогів

“Буде жарко, дуже”: екстрасенс спрогнозувала, в яких регіонах потрібно боятися обстрілів ворогів

Екстрасенс Анна Атаманова зробила розклад по картах таро на ситуацію на фронті. І каже, що росіяни планують масштабні обстріли на Херсонщині.

Розклад по картах таро показує, що найбільш важка ситуація з атаками російським окупантів в березні 2023 року складеться в Херсонській, Луганській і Донецькій областях. Про це заявила екстрасенс, таролог і медіум Анна Атаманова.

“На Херсонщині, там, буде жарко, дуже. Дуже, дуже. Багато також смертей. Але, до речі, Херсонська область, там будуть якісь такі непогані новини. Десь ми зможемо скористатися якоюсь сильною зброєю. Ми себе покажемо, так”, – сказав він.

Непростою, хоча й помітно кращою, буде ситуація на Донеччині та Луганщині, вважає Отаманова.

“У Донецькій області хімічна зброя буде використовуватися. Щось буде літати, літаюче таке. Так, ще. Якусь нам повинні надати грошову допомогу і якийсь новий вид зброї повинен надійти, щоб ми якось зміцнилися на Донеччині. […] Звичайно, в Луганській області напружена ситуація, але такого чогось страшного я не бачу. Потихеньку, потихеньку, ми будемо їх гасити. Якісь будуть умови, якісь будуть підписання документів. Довезуть нам якусь.

Читайте також  Росія "привітає" Україну: астролог приголомшила прогнозом на кінець серпня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело