Астролог назвав міста, де буде найпотужніший удар вже днями

Астролог назвав міста, де буде найпотужніший удар вже днями

За словами Урануса, найбільша небезпека чекає на Дніпро і Запоріжжя.

Астролог Дмитро Уранус у своєму новому прогнозі розповів, що період з 27 по 28 лютого буде дуже небезпечним. Окупанти завдаватимуть потужних ударів по деяких містах.

“У цей час відбудеться не просто з’єднання Місяця і Марса в Близнюках, а покриття диском Місяця планети Марс. Таке буває не часто. Даний аспект несе загрозу мирному населенню через військові дії, а також транспортній інфраструктурі”, – написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, найсерйозніша небезпека нависла над Запоріжжям, Дніпром, Полтавою, Сумами та найближчими до них містами. В кінці лютого і на початку березня, продовжує астролог, ці міста можуть потрапити під сильний удар, особливо Дніпро і Запоріжжя.

“Дуже ймовірно, що всі найближчі і наступні обстріли більшою мірою будуть саме по транспортній інфраструктурі, мостах, залізниці, тягових підстанціях, сховищах палива і по військових об’єктах”, – підсумував експерт.

Читайте також  «Це скінчиться! В цьому винний … Прокляття України минає!» – відомий екстрасенс Інна Гнатюк вдивилась у сутінки і ТАКИ розгледіла!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело