“Путін зречеться влади”: астролог спрогнозував, коли закінчиться війна

“Путін зречеться влади”: астролог спрогнозував, коли закінчиться війна

За прогнозом астролога, 2023 року Україна ще не зможе повернути собі всі окуповані території.

Війна в Україні не може бути завершена, допоки існує “ДНР” – такий прогноз зробив астролог Олексій Кириченко.

Про це астролог розповів на своєму YouTube-каналі.

“На карті “ДНР”, яка створена 7 квітня 2014 року, є така фігура планет, яка означає війну. І допоки існує “ДНР”, існує і війна”, – сказав

“В карті “ДНР” така картина – бог війни Марс в опозиції до Урану – це в конфліктному аспекті війна, революції. Плутон означає масові смерті і вбивства в напружених аспектах. Юпітер в Раку – народ висловлює свої співчуття населенню сходу України, який страждає”, – розповів астролог.

Він зауважив, що коли були засновані “ЛНР” і “ДНР”, було затемнення у квітні. І схоже затемнення в Терезах буде восени 2023 року.

“За моїми прогнозами, в цей час Путін зречеться влади. Крим, “ЛНР” та “ДНР” повернуться до складу України на початку 2024 року”, – прогнозує Кириченко.

Нагадаємо, за прогнозом астролога Влада Росса, вже в березні-квітні 2023 року на Росію чекатиме цілковита поразка, а в червні Україна може повернути контроль над Кримом.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також  Екстрасенс розповіла, що почнеться після знищення Кримського мосту і на що піде Путін

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело