Екстрасенс Макс Гордєєв і відьма Марія Тиха дали шокуючі відповіді про майбутнє ЗАЕС

Екстрасенс Макс Гордєєв і відьма Марія Тиха дали шокуючі відповіді про майбутнє ЗАЕС

Двоє езотериків, Марія Тиха ти Макс Гордєєв, показали спільний прогноз.

Езотерики та екстрасенси вирішили об’єднати свої прогнози. Питання, які поставили до карт Макс та Марія — вкрай актуальні та важливі.

Що значить бунт Пригожина, чи скоро помре путін і, чи здійснить найстрашніший злочинний акт — підрив Запорізької атомної електростанції. Про це вони розмовляли на Youtube-каналі.

Перше питання, яке обговорили езотерики — бунт Пригожина. Вони впевнені, що це спланована акція, і за ним хтось стоїть. Причиною цього бунту — імовірно було складне фінансове становище очільника ПВК “Вагнер”.

Карти показали, що акція була спланована. Також у Марії випала карта військового у високому чині, на її думку — російський генерал, причетний до цієї події.

Щодо ЗАЕС, тарологи зазначили, що вона дійсно замінована і будь-яка зачіпка, то вони зможуть її підірвати. Керують наказами емоційно нестабільні люди. Тому все у будь-який момент може вийти з-під контролю, але надія, на те, що буде все добре залишаться.

Також зазначають, що з ядерною зброєю ворог просто маніпулює, але ніхто не хоче її застосовувати.

Щодо смерті путіна, то Максу випали карти, що путіна максимально намагаються лікувати, “його витаскують з того світу”. Організм на останніх ресурсах, та екстрасенси припустили, що влітку може статися бажане для всіх українців прощання з путіним.

“Може сонце його придушить, може вже літом ми з ним попрощаємось?”
— зазначив Макс.
Щодо блекауту взимку — він буде. Але

Читайте також  У вбитих дітей зв'язані руки, у дівчат розірвані геніталії: звірства росіян на Київщині шокують

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело