Відомий екстрасенс розповів, коли потрібно найбільше побоюватися атак росіян

Відомий екстрасенс розповів, коли потрібно найбільше побоюватися атак росіян

Екстрасенс Роман Шептицький заявив, що піковими у плані атак росіян цього тижня будуть 22 та 23 число.

Багато хто говорить, що дуже важко робити якісь прогнози щодо людини, у якої “не дуже порядок на горищі”. Проте і військові експерти, і астрологи, і мольфари впевнені, що на річницю широкомасштабного вторгнення Путін готує українцям потужний “сюрприз”. Найімовірніше чекати потрібно масованого ракетного удару Росії по Україні.

Так, наприклад, відомий екстрасенс Роман Шептицький, проаналізувавши розклад за картами Таро, заявив, що піковими та найбільш неспокійними для України у плані атак російських окупантів цього тижня будуть 22 та 23 лютого.

Про це пише Главред.

“Події наступних семи днів будуть різними. Вони будуть добрими, поганими. Це буде тиждень великого об’єднання. Ворог продовжує виснажувати Україну. Ну не можуть вони так просто здатися. Вони можуть знову зробити біду. Найбільше це стосується міст і сіл у регіонах, максимально наближених до лінії фронту”, – сказав він.

Шептицький трактує розклад карт Таро так – піковими будуть 22 та 23 лютого. Однак і в решту днів цього тижня українцям не можна розслаблятися – треба реагувати на сигнали повітряної тривоги та спускатися у бомбосховища.

“Вони захочуть вивести з ладу систему. Увага може бути до керівних осіб нашої держави. Може бути навіть спроба замаху на чиновників. […] 23 число – це аркан шизофренії. Усі робитимуть, щоб ще більше паніки на Україну навести. І аркан нападу випадає. Цього дня потрібно бути готовим до атаки. День буде непростим”, – сказав екстрасенс.

Читайте також  "Путін - психопат з ознаками садиста та нарцис": психіатр із США описав стан кривавого диктатора

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело