Буде пишний похорон: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

Буде пишний похорон: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

Фахівець розповів, чого очікувати у 2023 році

Відомий астролог розповів, коли може закінчитися ця жахлива та кривава війна на території України. За словами фахівця, це може статися тоді, коли помре російський тиран Путін. Також астролог назвав дату цієї неминучої події.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «apostrophe»

Експерт-астролог Влад Росс сказав про те, що російський диктатор Путін може померти вже влітку 2023 року. Саме це може виявитися кінцем війни на території України.

Фахівець зазначив, що до кінця лютого планети стануть так, що з’явиться твердий квадрат Урана та Меркурія. Ще в цей час Венера увійде на знак Овна. Це говорить про те, що буде черговий напад із боку окупантів.

«Все, що робить Путін, він потім повторює. Тому поблизу річниці війни він може спробувати захопити Донецьку та Луганську області, щоб зрештою змусити Україну піти на переговори. Але йому це не вдасться. Україна вистоить та переможе», – попереджає астролог.

Враховуючи те, що головною метою окупантів залишається Луганська та Донецька області, Влад Росс не виключає можливого танкового прориву з боку ворога.

Ще Влад Росс сказав, що до кінця весни відбудеться сходження Юпітера на знак Тельця. Це дуже добрий для України знак, бо це може стати перемогою.

“Я думаю, що війна може несподівано припинитися, коли знищать Путіна. Поки він живий, війна продовжуватиметься. Бойові дії, швидше за все, продовжаться до середини літа, а потім почнуть сходити нанівець. Путін може померти на католицький Великдень або протягом двох місяців після неї. Марс входить до його будинку смерті, його можуть отруїти. У червні на нас чекають вражаючі звістки про нашу перемогу”, — продовжив експерт.

Читайте також  "Контракт із дияволом і жорстока смерть": екстрасенс Макс Гордєєв про те, коли закінчиться війна і як помре Путін (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело