Пане Президенте! Леонід Кравчук зробив потужну заяву в адресу влади

“Розпочався 2020 рік. Майже 8 місяців здійснює повноваження нова влада – час уже достатній, щоб можна було зробити деякі висновки.”

Такими словами почав свій пост у соціальній мережі Фейсбук перший Президент України Леонід Кравчук.

Далі подаємо його слова в оригіналі:

“На мою думку є всі підстави узагальнити: влада відповідно до реальної ситуації визначила новий політичний курс спрямований на реконструкцію, модернізацію України і почала його здійснювати. Позитивні результати тут переважають. Хоч чимало проблем вирішується поспіхом, мляво, або не вирішується зовсім.

Нерідко представники, і перш за все, центральних органів влади роблять безвідповідальні заяви, зловживають різними «прожектами», припускаються некоректної або й недостойної поведінки.” – заявив Кравчук

“Потрібно, щоб діяли антикорупційні Закони і працювали антикорупційні органи, які нерідко підміняються антикорупційними домовленостями, змовами, різними інструкціями, бюрократичною тяганиною.

Я знаю, що владі і Президентові України нелегко. Але йде боротьба і слід перемагати лише конкретними позитивними справами.

Тут Президент України має продемонструвати суспільству характер та рішучість і навести порядок у владних кабінетах, притягнути чиновників до відповідальності. Вони мають знати, що Державу творить народ, а вони служать людям і не можуть вимагати від нього якогось особливого життя” – додав перший Президент.

Також Леонід Кравчук зазначив, що затягувати вжиття рішучих кроків у вирішенні цього та інших завдань просто небезпечно і той, хто цього не розуміє, фактично працює проти Президента України, проти його виборчої програми. Почне проростати зневіра до можливостей влади, що стало, власне, Ахіллесовою п’ятою президента Порошенка.

Читайте також  13-річний хлопчик врятував з-під завалів трьох друзів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело