Астролог передбачила страшний “заміс” в Україні

За її словами, “друга армія світу” продовжить бомбити Україну.

Астролог Яна Тимощук розповіла, що російські окупанти не зупиняться на досягнутому і продовжать кровожерливо бомбити Україну. За її словами, найбільше варто побоюватися центру прийняття рішень у Києві.

Як розповіла Тимощук на своєму YouTube-каналі, карти “Трійка мечів” і “П’ятірка жезлів” говорять про те, що російська армія готує щось страшне – “м’ясорубку” в Україні.

“Вони хочуть ввести людей в небезпеку і страх. На нас не чекає щось дуже радісне. Вони хочуть позбавляти людей води і світла. Може статися якийсь сильний ривок. Встановити терміни точно не можна, але цей період затишшя може використовуватися з метою нового наступу”, – сказала астролог.

Вона додала, що “приліт” може бути по Офісу президента: “Туди можуть бути дуже сильні “прильоти”. Потрібно убезпечити президента України, тому що там найбільше може постраждати”.

Коли закінчиться гаряча фаза війни
Астролог Олексій Кириченко дав два прогнози щодо закінчення війни.

“Війна буде, але не така, як каже Путін. За моїми оптимістичними прогнозами, гаряча фаза війни закінчиться в кінці березня, за песимістичним прогнозом – в середині травня”, – сказав експерт.

Читайте також  Синоптик Діденко попередила про зміну погоди й назвала точну дату

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело