Лютневий синдром: Росія планує масштабний наступ у лютому 2023 року Нічому їх життя не вчить

Лютневий синдром: Росія планує масштабний наступ у лютому 2023 року Нічому їх життя не вчить

Путінські окупанти хочуть знову влаштувати масштабний наступ.

У зв’язку з тим, що путінська армія зазнає невдач на фронті в Україні, глава держави-терористки Путін все ніяк не може заспокоїтися. Є відомості, що окупанти можуть відновити масштабні наступи з кількох напрямків.

Так, з’явилася інформація щодо того, що путінські окупанти можуть розпочати великий наступ вже за кілька місяців. Американські експерти з Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що окупанти можуть відновити наступальні дії у двох напрямках: Харків-Луганськ чи Донецькій області.

Важливо зазначити, що, на думку експертів, це може статися вже за кілька місяців: у січні чи лютому.

«рф, ймовірно, готується до широкомасштабного наступу в січні та лютому 2023 року, – ISW На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни, відновити наступ у найближчі місяці російським терористам буде простіше на двох напрямках: уздовж кордону Харків – Луганськ на північному сході України, або в Донецькій області», – повідомляється у популярному мессенджері.

Варто зазначити, що ні Путін, ні його окупанти абсолютно нічому не навчаються. Вони чудово розуміють, що героїчні воїни ЗСУ не збираються віддавати жодного шматочка української землі, проте вони все одно йдуть на забій в Україну за наказом російського тирана, який зовсім втратив голову.

 

Читайте також  Астролог обрадувала прогнозом щодо закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело