“Якби не це, напав би на Україну раніше”: Путін ображено поскаржився, що його “обманювали”

“Якби не це, напав би на Україну раніше”: Путін ображено поскаржився, що його “обманювали”

Диктатор РФ розповів, що був готовий напасти на Україну ще раніше.

Російський диктатор Володимир Путін зізнався, що планував здійснити збройне вторгнення в Україну ще раніше, і пояснив, чому “відклав” це злочинне рішення.

Про це директор РФ сказав під час пресконференції в Киргизстані у п’ятницю, 9 грудня. Він розповів, нібито “сподівався на Мінські домовленості”.

“Росія повинна була раніше розпочинати “операцію” в Україні, але розраховувала домовитися в рамках “Мінська-2”, – сказав російський диктатор.

Він почав удавати з себе жертву, скаржачись на те, що, мовляв, Україна не захотіла виконувати Мінські домовленості. А потім ще й почав звинувачувати інших учасників процесу в тому, що вони нібито його обманули.

“Виявляється, ніхто ці Мінські домовленості не збирався виконувати. Керівництво України словами колишнього президента Порошенка теж про це сказало. Він підписував, але не збирався виконувати. Я все-таки розраховував, що інші учасники цього процесу були щирі з нами. Виявляється, вони теж нас обманювали”, – ображено поскаржився Путін.

Нагадаємо, під час цієї пресконференції Путін зробив нову заяву про криваву війну, розв’язану проти України. На тлі оглушливих провалів російських окупантів в Україні господар Кремля спробував переконати в тому, що війна, яку він сором’язливо називає “спеціальною військовою операцією”, нібито йде за планом.

Раніше посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк прокоментувала ймовірність припинення війни, розв’язаної РФ проти України. За її словами, президент РФ Володимир Путін може закінчити розв’язану ним війну вже сьогодні.

Читайте також  Путін прокоментував можливе пряме зіткнення військ НАТО з Росією: "Глобальна катастрофа"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело