Доведеться вивозити дітей: астролог назвав дати, коли Україну накриє масованими ракетними ударами

Відомий астролог попередив мешканців України про небезпеку

Відомий український астролог Уранус зробив свої прогнози щодо майбутніх масованих ракетних ударів Росії територією України. Так, за словами астролога, Україну обстрілюватимуть російські окупанти й у майбутньому.

Відповідну публікацію надали на порталі новин «УНІАН»

Вже відомо, що мужні воїни Збройних сил України повернули під контроль тимчасово окупований Херсон. Це може порадувати кожного українця, проте ще не все закінчено.

Астролог Дмитро Уранус склав прогноз, у якому він розповів про майбутні ракетні удари територією України. Як не дивно, за словами астролога, Росія обстрілюватиме Україну ракетами на Новий рік та Різдво.

Дмитро Уранус вирішив вирушити до соціальної мережі, щоб поділитися своїми прогнозами і заявив: «У січні 2023 року продовжуватимуться ракетні удари. Людям буде тяжко. Найкращий варіант для багатьох жителів міст – евакуюватися з дітьми до безпечних країн. Сподіваюся, що у лютому ракетні удари підуть на спад чи взагалі закінчаться. Готуйтеся до важкої зими. Взимку 2023 лінія фронту без істотних змін».

Крім цього, він сказав, що у березні 2023 року Сатурн остаточно відійде від з’єднання з Місяцем карти України. Це означає те, що важкі часи для України нарешті закінчаться.

Читайте також  Україну чекають дві переломні події: український вчений дав прогноз закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело