“Кінець листопада зі знаком мінус”: астролог насторожила прогнозом…

На фронті може стати легше, проте цьому може заважати вплив нещодавнього місячного затемнення.

 

Найближчі дні для українців будуть зі знаком мінус для загальної атмосфери та настрою. Така ситуація зберігатиметься до 24 листопада. Проте негативний вплив може триматися і до кінця тижня – до 27 листопада.

Місяць у знаку Скорпіона перекриватиме багато позитивних та гармонійних аспектів життя. Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька.

Проте у цей час спадає напруга між Марсом і Юпітером, тому українським військовим на фронті повинно стати легше. Водночас астролог зазначила, що не варто занадто сильно розраховувати на це, адже свій вплив ще досі зберігає місячне затемнення, яке було не так давно.

“Адже ми пам’ятаємо — нещодавно було, не побоюсь цього слова, шалене затемнення, яке все ще поширює свою дію на всі світові справи, у тому числі на війну та проблеми у сфері енергетики”, – зазначила Медвецька.

Вона наголосила, що глобальні інтриги й обманні схеми все ще негативно впливатимуть на хід війни. Це матиме свій вплив і на те, як західні країни надають Україні військову допомогу для захисту від країни-агресорки Росії.

Раніше астролог Олексій Кириченко зазначав, що до кінця листопада та на початку грудня почнеться серйозна битва в цій війні. З 26 листопада по 10 грудня можуть початися найбільш сильні битви в цьому періоді війни. За його словами, бої будуть не статичні, а динамічні, наступ може бути на декількох напрямках.

Читайте також  За тяжкістю можна порівняти з березнем: таролог Хомутовська дала прогноз щодо війни на листопад

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело