До Великодня з українців вичавлять долари за безцінь: новий курс валюти доводить українців до істерики, що буде далі

До Великодня з українців вичавлять долари за безцінь: новий курс валюти доводить українців до істерики, що буде далі

Подробиці


Українцям розповіли, що відбувається із курсом валют на сьогодні
Як уже неодноразово писали, що курс долара на сьогодні постійно змінюється, причому не на вигідний для українців бік, адже багато хто через це просто втрачає свої гроші. Про те, що буде з курсом валют до Великодня, йдеться у матеріалі.

Отже, наголошується, що курс долара в Україні може прискорити падіння вже з 6 квітня. Долар може знизитись у ціні до 37,3-38 грн, тобто. на 2-3%. У такому разі зміцнення гривні триватиме до кінця Великоднього тижня. Розповів директор департаменту казначейства Cominbank Герман Марченко.

Так от, за його словами, така тенденція пов’язана саме з Великоднем. Банкір пояснив, що громадяни можуть обміняти частину валютних заощаджень, щоби підготуватися до свята. Саме тому з 6 квітня на ринку може скластися ситуація, коли валютна пропозиція почне зростати, що одразу позначиться на курсі валют.

Слід додати, що Марченко вважає, що таке пожвавлення валютного ринку буде короткочасним, а ситуативні коливання курсу валюти становитимуть не більше 30-50 коп. Після свята курс повернеться до вже звичного українцям коридору до 38,3 грн/дол.

Читайте також  "Долар приголомшив усіх в Україні подорожчанням, ніхто не чекав на таку ситуацію в обмінниках": експерти про курс валют і критичну межу...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело