У Кремлі готові погодитися на всі умови: Путін наляканий і шукає шляхів відходу

Путін у страху відчайдушно шукає нових союзників

Є інформація про те, чи Путін вирішив змінити свою тактику, і російська пропаганда вийшла на новий рівень. Російський диктатор стверджує, що Україна нібито робить «брудну бомбу» з метою її застосування на своїй території.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Президент РФ Путін наполегливо стверджує, що Україна нібито хоче застосувати «брудну ядерну бомбу» на своїй території та звинуватити у цьому Кремль. Однак влада США, Великобританії, Франції та Туреччини зовсім не вірить російському диктатору.

Також, незважаючи на посилену ескалацію, Путін почав шукати собі нових союзників. Він навіть готовий йти на будь-які умови у пошуках нових партнерів.

Крім того, соратник Олексія Навального Володимир Мілов вважає, що черговий фейк з боку Росії – це просто перевірка Заходу. Також він сказав, що Путін не схожий на людину, яка готова застосувати ядерну зброю.

«Видно, що він боїться за свою безпеку. Подивіться, як активно Путін почав їздити світом і шукати союзників в Ірані та Таджикистані, покірно погоджуючись з усіма їхніми умовами. Путін виглядає наляканим і активно шукає підтримки. Люди, які готові знищити весь світ, так не поводяться», – висловився соратник Олексія Навального.

Читайте також  Шмигаль розповів, коли в Україні запрацює розмитнення авто через "Дію"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело