Війна 2022: астролог попередила, які небезпеки чекають на Україну у листопаді (відео)

Війна 2022: астролог попередила, які небезпеки чекають на Україну у листопаді (відео)

19 листопада може бути повторна спроба масованого обстрілу України, каже астролог.

Астролог Альбіна Пономаренко розповіла, яким буде листопад 2022 для України. За її словами, негативний вплив ми відчуємо вже 1-го ж числа, ймовірний “ніж у спину”. Це може бути провокація – як внутрішня, так і зовнішня.

Як розповіла вона у своєму YouTube-каналі, у листопаді ймовірний контрнаступ ЗСУ, особливо на морському напрямку. Йдеться про Херсонську, Запорізьку та Донецьку області.

Астроексперт обіцяє приємну кармічну подію Україні вже 5-го листопада. Ці події будуть знаковими для нас. А 8-го числа, у день місячного затемнення, очікується складна ситуація. А 11-го буде відчуватися позитивний вплив зірок, прогресивний та могутній. У цей день буде певне випробування, але ми пройдемо його гідно. Головне – тримати внутрішнє світло увімкненим.

“Зміни, які несе нам сонячне затемнення 25 листопада, зметуть все старе в Європі, Україні, Білорусі та аж до Сибіру, тому слід чекати резонансних подій на цих територіях”, – каже Пономаренко.

19 листопада може бути повторна спроба масованого обстрілу України, каже астролог. 20-го числа буде позитивний вплив зірок, ймовірні гарні новини або з Криму, або з іншого напрямку.

“20-23 почуємо про перемогу на морських напрямках”, – прогнозує астролог.

25-го листопада – дуже хороша дата для України, буде йтися про перемоги на фронтах. Можливі зрушення у перемовинах, ухвалення важливих законів. У цей день очікується великий крок до нашої перемоги.

Прогноз таролога на листопад 2022
Раніше таролог й астролог Людмила Хомутовська дала прогноз на листопад 2022 для України. “Напруга буде, та до кінця місяця вона трішечки зменшиться”, – каже астроексперт.

Читайте також  Росія може завдати ударів у три хвилі: до чого треба бути готовими українцям 23-24 лютого

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело