Політичний психолог назвав ідею №1 для Путіна

Політичний психолог назвав ідею №1 для Путіна

Російський диктатор Путін у своїй промові похвалився тим, що особисто доручив міністру оборони країни-терористки Шойгу зателефонувати главам міністерств оборони цивілізованих країн, аби переповісти фейк про українську “брудну бомбу”. Очільник Кремля пишається цим вчинком, адже його авдиторія сприйняла це як правильну поведінку.

Про те, що насправді керує поведінкою російського диктатора та яка його головна ідея, розповів “Апострофу” політичний психолог Валентин Кім.

За його словами, у Путіна професійне мислення кадебіста переважає над усіма іншими типами мислення, які в нього колись були, тобто він живе спецопераціями, диверсіями та ідеєю домінації.

“Для нього домінувати над іншими – це ідея фікс, його внутрішній психологічний поштовх, який примушує його діяти та навіть бути ефективним. Для нього домінація – це ідея номер один, все інше другорядне”, – наголосив психолог.

Задля цієї ідеї Путін зробив російську дипломатію прислужницею військових цілей. І показові дзвінки Шойгу до міністр оборони Туреччини, Великої Британії, Франції – це теж використання дипломатії між військовими як інструменту пропаганди й проведення спецоперацій.

“Розумієте, російська дипломатія вже дуже давно служить саме військовим цілям, вона є не самостійним джерелом вирішення проблем, а інструментом комунікації і пропаганди. Саме тому Путін використовує будь-які дипломатичні стосунки навіть між військовими, адже там також є дипломатія, для того, щоб проводити спецоперації”, – сказав Кім.

 

Читайте також  Астролог втішила прогнозом щодо закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело