Повне дно: у Росії обіцяють вибачити борги з комуналки тим, хто піде воювати в Україну

Повне дно: у Росії обіцяють вибачити борги з комуналки тим, хто піде воювати в Україну

Армія військових імпотентів продовжує сподіватися виграти війну, яку розв’язали у лютому. Але шансів у них абсолютно немає, вони просто ще не протверезілі, щоб це зрозуміти.

У Росії її велика проблема з кадрами. Ніхто свідомо не хоче йти воювати, бо багато хто все ж таки розуміє, що їх обманювали. І тому Кремль вирішив підкуповувати росіян, щоб ті йшли в Україну вбивати мирних жителів.

Наприклад, деяким громадянам РФ обіцяють списувати борги за комунальними рахунками, аби ті йшли воювати. Докладніше про це повідомляє сайт Факти.

СБУ надала відео-доказ цьому, опублікувавши визнання полоненого російського військового з Білгорода.

Чоловік розповів, що отримав повістку до військкомату наприкінці серпня. Йому пообіцяли списати борги за комунальні послуги, якщо він підпише контракт. Призовник погодився, бо мав непомірні борги за квартплату.

Водночас військовому пообіцяли, що він патрулюватиме кордон, але в одну ніч усіх новобранців занурили до КАМАЗу та вивезли кудись. Через деякий час чоловік, побачивши дорожні знаки українською мовою, усвідомив, що їх привезли до України. Також полонений розповів, що брав участь в активних бойових діях близько тижня, поки його підрозділ не було розбито.

Ті, кому вдалося вціліти, вирішили діставатися пішки до російського кордону. Але після трьох тижнів блукань окупанта полонили бійці Сил оборони України.

 

Читайте також  "Жертв буде багато": Тука не виключив ядерного удару РФ по Україні, назвавши міста-цілі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело