Ніхто не заступився: маленьку українку жорстоко побила продавчиня

На зупинці були люди, проте на крики дівчинки ніхто не відреагував.

В нормальному суспільстві насилля у вихованні дітей є неприйнятним та поза межами розуміння. Втім серед наших громадян є чимало прихильників таких методів виховання. Нерідко ми чуємо про жорстоке ставлення до дітей, яке часто закінчується трагічно. Черговий випадок стався у Львові, коли посеред білого дня на вулиці на 8-річну дитину з кулаками накинулась продавчиня.

Про скандальний випадок розповіла мати постраждалої Христина Воробій, – пише “Твоє місто”.

За словами жінки, причиною такої агресивної поведінки з боку працівниці магазину стало те, що буцімто 8-річна дівчинка смітила біля магазину, а насправді лиш хотіла витягнути перекуску. Дитину повезли в лікарню з підозрою на струс мозку. На щастя, медики цей діагноз не підтвердили, натомість зафіксували сильний забій потилиці. Такі випадки потребують широкого розголосу та негайних дій відповідних органів, бо здіймати руки на дітей – це цілком ненормально.

“Це трапилося пополудні сьомого травня. Моя донька Ксеня зателефонувала, і крізь сльози розповіла, що на автобусній зупинці на перехресті вулиць Сахарова та Стрийської її побила якась жінка. Коли я через декілька хвилин прибігла на місце події, доня дуже плакала й трималася руками за голову.

Дитина їхала на музику – в руках футляр зі скрипкою та папка з нотами. Чекаючи на автобус, дівчинка вирішила з’їсти канапку. Відійшла вбік, хотіла звільнити собі місце на бордюрі й посунула в бік крамниці, що біля зупинки, пачку з-під цигарок, яку хтось викинув. Але канапку вона навіть вкусити на встигла, бо з крамниці до неї вибігла жінка 50-55 років і почала сварити, мовляв, чого Ксеня тут смітить. Врешті жінка схопила мою дитину і почала бити по руках та по голові”, – розповіла Христина.

Читайте також  Підібрався непомітно. У Львові госпіталізували двох людей з підозрою на коронавірус

Дівчинка плакала та кричала, проте жоден перехожий не ворухнув і пальцем. Крім того, за словами матері постраждалої, поруч на зупинці були люди.

“Коли я прийшла і повідомила продавчиню, що викликаю поліцію, то люди дуже оперативно почали зникати – комусь автобус під’їхав, хтось просто пішов у своїх справах”.

“Продавчиня, з якою я намагалася поговорити, й надалі поводилася агресивно: звинувачувала мене в поганому вихованні, мовляв, у мене істерична дитина, яка одразу ж починає кричати на перше-ліпше зауваження. Навіть в моїй присутності жінка поривалася кричати на Ксеню, перепитуючи: “Я тебе била? Скажи, я тебе била?”. Можна собі тільки уявити, якою ця розмова була, коли мене не було поруч”, – сказала жінка.

Після приїхали поліцейські, які забрали усіх учасників конфлікту до відділку. Медики оглянули дитину, адже була підозра на струс мозку. Втім обійшлося без серйозних наслідків.

Наразі поліція займається даною справою та з’ясовує усі подробиці. Мати хвилюється, аби цей інцидент знайшов справедливе вирішення та закликає усіх, хто постраждав не мовчати, а надати справі якнайбільшого резонансу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -