Маразм міцнів: Росія вже офіційно заявила, що Україна готує “заражених бойових комарів”

Маразм міцнів: Росія вже офіційно заявила, що Україна готує “заражених бойових комарів”

В Україні дев’ятий місяць триває війна. І хто тільки не воює на боці українців, аби вибити рашистських окупантів із чужої землі.

А воюють і бойові гуси, і щури-камікадзе, і коти в чоботях, і автоботи, і Гаррі Поттер з Орденом Фенікса, і володар кілець з Братством кільця, і, звичайно, натовський легіон, куди без нього.

Але виявляється, і цей перелік не є остаточним. Росіяни визначили, хто ще воює проти їхньої армії на боці України. Докладніше про це інформує сайт petrimazepa.com.

За повідомленням російських спецслужб, в Україні готують до бою спеціальних заражених комарів. Армія комарів знаходиться у контейнері, який скидатимуть спеціальні дрони на позиції російських військових. Там комахи до смерті гризтимуть окупантів, паралельно заражаючи їх небезпечними вірусами.

Найсмішніше те, що ця заява була проголошена під час засідання Ради безпеки ООН. Постпред РФ Василь Небензя цілком серйозно розповідав, що технологію з комарами Україні поставили США.

«Відповідно до опису такий безпілотник транспортує у заданий район контейнер з великою кількістю комарів — переносників інфекцій та вивільняє їх. При укусі комарі інфікують людей, що атакуються, збудниками особливо небезпечних захворювань. У поясненні прямо підкреслюється, що заражений військовослужбовець не зможе виконувати поставлені перед ним завдання, внаслідок чого „захворювання може бути більш цінним військовим інструментом, ніж найсучасніше озброєння та військова техніка“», – заявив Небензя на засіданні Ради безпеки ООН.

Українці вже почали реагувати на цю заяву. Першим, хто потролив росіян, був український шоумен Андрій Бедняков, який висловився у соціальній мережі Twitter.

Читайте також  Росія розвалиться на частини, в Кремлі обговорюють перенесення столиці з Москви - Данілов

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело