Астролог назвав українські міста, які Росія спробує захопити до 24 лютого…

Астролог Влад Росс прогнозує, що напередодні 24 лютого Росія знову спробує наступити на Київ, як рік тому. За його прогнозом, на цей раз росіяни можуть зайти з лівого берега, а не з правого.

Однак при цьому астролог переконаний, що шанси на “прорив” столиці в окупантів мінімальні, і їм не вдасться довести задумане до кінця.

“Шанси на це мізерні, ніякі, але у Путіна нав’язлива ідея – оточити Київ. Оскільки минулого разу російські війська всі розграбували у передмісті Києва на правобережжі, то цього разу, швидше за все, вони рушать через Чернігів, щоб вийти до Києва на лівому. березі Дніпра”, – заявив Влад Росс.

Окрім Київської області, у зоні ризику астролог бачить Донецьку область, зокрема Слов’янськ та Краматорськ. Ці населені пункти рашисти хочуть взяти найближчим часом.

За словами Росса, лютий стане точкою відліку падіння Путіна, і саме у лютому його вертикаль влади буде зламана. Якщо російські війська таки підуть у наступ на Київ, то Путін точно програє, і війна закінчиться раніше, ніж очікував російський президент.

Читайте також  "Початок капітуляції армії РФ": астролог передбачив подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело