Воєнний стан в РФ: військовий експерт розкрив всі карти і плани Путіна (відео)

Воєнний стан в РФ: військовий експерт розкрив всі карти і плани Путіна (відео)

Диктатор займається підготовкою громадської думки в РФ, щоб пом’якшити тему падіння Херсона.

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський розповів, чи оголосить президент РФ Путін воєнний стан, а також чи піде він на використання ядерної зброї. Експерт вважає, що зараз диктатор намагається відвернути росіян від провалів своєї армії в Херсоні.

Про це Піонтковський розповів в ефірі FREEДОМ.

“Яка різниця? Це все гра словами. У нього на окупованих територіях воєнний стан, на якихось ближніх – надзвичайний, потім спеціальний. У будь-якій точці Росії путінська влада може робити що завгодно, з будь-якою людиною, з будь-яким бізнесом, з будь-яким підприємством. Тобто що ще потрібно для воєнного стану? Все, що йому необхідно, так звані законодавчі-псевдозаконодавчі влади у нього вже є. Ніяких нових кроків зробити він не може. У чисто військовому плані, у нього не залишилося абсолютно козирів”, – зазначив військовий експерт.

За словами Піонтковського, Путін бачить, що українська армія перевершує російську. У наших захисників куди більш висока мотивація, також допомагають поставки Західної зброї. На тлі всього цього диктатор намагався лякати світ можливістю застосування ядерної зброї. Однак, як зазначив експерт, Путіну на це відповіли, світ показав, що буде з диктатором, якщо той піде на такий крок.

Зараз же диктатор використовує на фронті останню карту. Він хоче завдати шкоди Україні, знищуючи її інфраструктуру. Однак РФ чекають серйозні військові відповіді від заходу, зазначив Піонтковський.

“Я завжди кажу що, він не застосує ядерну зброю… Перше – тому що це безглуздо і не принесе ніякого військового результату. Припустимо, він завтра вчинить жахливий військовий злочин і знищить якесь українське місто. Україна не припинить свій опір, і захід не припинить її підтримувати, а навпаки. Друге – він не Шахід, він хоче жити, а тепер він знає, що за застосування зброї його дуже конкретно покарають”, – додав публіцист.

Читайте також  "Будуть нещадно бомбити": відомий астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші міста...

Також він зазначив, що застосування ядерної зброї – дуже складна процедура, що включає дії двох десятків офіцерів. І навряд чи всі вони виявляться одночасно таким же божевільними як Путін. І диктатор міг це зрозуміти, а тому він перейшов на останній варіант.

“Так, він розуміє, що стратегічна війна програна. Зараз він діє за принципом: день простояти і ніч протриматися. От не можна сьогодні ні в якому разі допустити падіння Херсона, бо тоді його можуть зняти і вбити. Ось це він зараз думає і тому намагається придумати всякі фантастичні варіанти інформаційні, з вибухом дамби з використанням брудної бомби, щоб звинуватити українців”, – додав експерт.

Це все, зазначає Піонтковський, є підготовкою громадської думки в РФ, щоб пом’якшити тему падіння Херсона темою “жахливого наступу” українських військових.

Погрози Путіна і фейк про “брудну бомбу”
РФ може планувати підірвати Каховську ГЕС. Росіяни погрожують знищити дамбу. За словами керівника Об’єднаного координаційного прес-центру Сил охорони і оборони” Південь ” Наталії Гуменюк, рашисти ведуть методичну підготовку до техногенного шантажу на Каховській ГЕС.

Крім підриву ГЕС, Росія намагається лякати Україну ще й світ “брудною бомбою”. Рашисти, у властивій для себе манері, активно поширюють фейки. Пропаганда стверджує, що Україна нібито готується застосувати “брудну бомбу”. На думку експертів це означає, що сама РФ так “анонсує” новий військовий злочин. Незабаром в ГУР повідомили, що РФ спробує використовувати інформацію про “брудну бомбу” для подальшої ескалації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело