Війна в Україні: астролог назвав точну дату поворотного моменту (відео)

За прогнозом астролога, після 4 грудня очікуються великі перемоги для ЗСУ на сході нашої країни.

Астролог та хіромант Володимир Бадіян прогнозує, що у листопаді воєнна агресія РФ посилиться, найнебезпечніший період – з 7 по 11 числа. Та у грудні настане поворотний момент.

“У цей період можливі найбільш масовані атаки РФ… Але застосування ядерної зброї не повинно бути”, – запевнив він у коментарі YouTube-каналу “Мій світ”.

За прогнозом астролога, атаки Росії по територіях України продовжаться у листопаді, вони триватимуть мінімум до 4 грудня.

“З 04.12 ситуація почне кардинально змінюватися, Марс перейде у зірку, яка дуже сприятлива для України”, – каже Бадіян.

Він наголосив, що Росія хоче пошкодити критичну інфраструктуру, щоб українці взимку сиділи без тепла та світла. Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

З 4 грудня по 24 лютого 2023 року для армії РФ буде катастрофа на фронті, а для ЗСУ все складатиметься вдало, додав астролог.

Коли стихнуть бої в Україні: прогноз екстрасенса
Раніше екстрасенс Макс Гордєєв не став прогнозувати, коли остаточно закінчиться війна в Україні, але він все ж назвав терміни, коли стихнуть бої.

“І мої колеги, і я схиляємося до того, що до кінця березня наступного року може закінчитися не війна, а активна фаза – “прильоти” й все інше. У 20-х числах березня… Цей місяць буде дуже цікавим”, – заявив він.

Читайте також  "Можуть бути трагічні події": астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело