Жданов розповів, коли в Україні може настати мир. Декілька сценаріїв

В останній місяць багато експертів намагаються змоделювати, коли і за яких обставин в Україні настане довгоочікуваний мир

Але як каже президент Володимир Зеленський, що миру ми хотіли раніше, а зараз хочемо перемоги.

Так от коли і за яких умов може закінчитись ця жахлива війна, інформує УНІАН, посилаючись на аналітику військового експерта Олега Жданова.

Аналітик висловив свою думку, вказавши лише два шляхи, які означатимуть завершення війни – переворот у Кремлі чи військовий розгром окупаційних військ.

За словами експерта, дедалі чіткіше промальовується ймовірність бунтів серед мобілізованих. Росіяни бачать, що їхня армія – це фікція та гарні слова, а насправді справи гірші нікуди. Зараз ще ЗСУ допоможе «мобікам» зважиться на протистояння, коли перші вантажівки «двохсотих» поїдуть до великих міст Росії, а не до забитих сіл, як було перші півроку.

Що ж до палацового перевороту, то тут ситуація продовжує розпалюватися. Еліти РФ хочуть миру, щоб повернути свої активи та продовжувати бізнес. І Путін їм заважає, тому що раніше вони були готові чекати, а зараз розуміють, що війна закінчиться однозначно перемогою України, і нема сенсу відтягувати цей момент. Еліти самі усунуть Путіна, виведуть війська з усіх окупованих територій та розпочнуть діалог із Заходом.

А от у другому випадку все станеться не так швидко, але ефективніше на перспективу. ЗСУ виженуть окупаційні війська на кордони 1991 року, і на кордоні відбуватимуться артилерійські дуелі.

 

Читайте також  Нові атаки РФ вже скоро: екстрасенс назвав найнебезпечніші міста та дні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело