Перемога буде вже цього року: експерти розповіли, як Путін здаватиметься

Перемога буде вже цього року: експерти розповіли, як Путін здаватиметься

Мільйони людей по всьому світу чекають на закінчення війни в Україні. Загибель тисяч людей, руйнування інфраструктури та загроза ядерного удару стали чимось повсякденним, і водночас залишаються такими жахливими.

Однак багато військових експертів вважають, що війна в Україні скоро закінчиться.

Останні два місяці Україна активно відвойовує окуповані території. Світові експерти, аналітики та лідери дійшли дикого захоплення від того, наскільки успішно йде контрнаступ в Україні.

Один впливовий британський чиновник у матеріалі британського видання “The Times” зробив прогноз, що якщо все йтимете такими темпами далі, то українським військам вдасться вийти на кордони 23 лютого вже до католицького Різдва, тобто до 24 грудня.

Бен Ходжес, який є колишнім командувачем сил США в Європі, згоден з такою думку. Він вважає, що переломний момент станеться тоді, коли відбуватиметься деокупація Херсона.

Проте, деякі світові політологи стверджують, що величезні скупчення військ окупанта в Херсоні не дадуть вийти на кордони до кінця року. Деякі дослідники впевнені, що в період ближче до зими буде затишшя, і війна повернеться на повну силу вже навесні 2023-го року.

Читайте також  Перемогу на “Слов’янському базарі” здобув українець із Луганська

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело