Тягнибок заступився за заробітчан: Влада землю продала — і людей закріпачує!

Голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок розкритикував прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля через впроваджені напередодні обмеження для заробітчан.

Про це Тягнибок сказав у прямому ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів”.

“Землю продали — і людей закріпачують! Ви ж подивіться, вони вже заборонили виїжджати за кордон тим українцям, які мають можливість заробити на Заході і потім ті гроші привезти сюди в Україну! Шмигаль ще й називає їх “професійною робочою силою”…Ти взагалі хто такий, Шмигаль? Ти гімнюк малий! Ти найнятий тими заробітчанами працівник! І вони для тебе не робоча сила, вони для тебе — головний інвестор! Бо 16 мільярдів доларів, які, за даними Світового банку, заробітчани минулого року передали в Україну — це майже половина бюджету України! А скільки ще неформально принесено?! І ти тих людей зараз принижуєш? Ти ставиш їх у рамки? Надумав, що вже пан великий? Майже став землевласником-латифундистом, працюш із олігархами, а людей за ніщо маєш?” — зазначив Тягнибок.

“Прийде час і всі вони як один будуть відповідати. Не вийде виправдатися ні коронавірусом, ні якоюсь особливою ситуацією. Не вийде! Нація впродовж своєї історії і не таке бачила, і не таких перемелювала. Вони усі будуть притягнуті до відповідальності, як би не намагалися зараз прикрити свої задниці”, — додав лідер націоналістів.

Читайте також  У Миколаєві контролера побив пасажир із залізним прутом в руці: подробиці НП

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело