“Ви вже програли”: Зеленський потужно звернувся до російської армії

До початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну президент Володимир Зеленський звертався російською мовою до громадян Російської Федерації

За великим рахунком, усі на початку війни очікували, що росіяни схаменуться і спробують щось змінити. А президент Зеленський більше за інших сподівався, що можливо щось змінити.

Вже пізніші місяці війни, особливо початку часткової мобілізації у Росії, Зеленський почав частіше звертатися до росіян їх рідною російською. Глава української держави просив росіян здаватися в полон, оскільки у них немає жодних шансів протистояти потужному озброєнню та силі українського духу. Він також просив уникати мобілізації всіма можливими способами, щоб не поїхати як гарматне м’ясо на війну в чужу країну. Хтось, зрозуміло, прислухався, але більшість населення Росії не здатна критично аналізувати ситуацію, і тупо подається маніпуляції та пропаганді з боку російських ЗМІ.

У середу, 5 жовтня, Володимир Зеленський знову звернувся до росіян. Він сказав, що немає у світі зброї, яка здатна перемогти український народ, і що ця війна заздалегідь програла російська влада. “Ви вже програли” – сказав Зеленський.

Також лідер української нації зазначив, що українці, на відміну від росіян, знають, за що вони борються, і не потребують щоденних історичних лекцій та моралі. Водночас, державні телеканали Росії і сам Путін щодня втирають своїм громадянам про необхідність участі у війні на чужій території.

 

Читайте також  "Нема лайно куди прибрати": Вакарчук написав новий жорсткий вірш про українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело