Українське “Ватерлоо” для Путіна: чим йому загрожує розгром російських військ

Українське “Ватерлоо” для Путіна: чим йому загрожує розгром російських військ

На цьому тижні українські війська розгорнули масштабний контрнаступ у Харківській області: зазначається, що від ситуації на лінії фронту майбутнє президента Росії Володимира Путіна і, отже, майбутнє самої Росії.

Про це повідомляє Newsweek.

Хоча про остаточні результати поточної ситуації говорити рано, проте стає зрозумілим, що українська армія перевершує російську за тактикою керівництва та моральним духом. У свою чергу, за збереження поставок із Заходу — насамперед із США — українці можуть витіснити російських окупантів зі своєї країни.

Крім того, шансів на мирне врегулювання немає – українців нічого не влаштує, окрім капітуляції Росії. Після всіх злочинів, які скоїли російські окупанти на території України, жителі країни не підуть на жодні умови, крім капітуляції Росії.

Якщо Росія зазнає поразки, то що чекає на Путіна та його співвітчизників? У цій ситуації можливі протести у великих російських населених пунктах та зміна уряду. Ймовірно, що Росія може закінчити своє існування, як і Радянський Союз.

Як повідомляв “Апостроф”, у війська країни зуміли зламати хребет російської армії, коли знищили елітні війська окупантів на Харківщині. Тепер у Росії настане незворотний процес, що призведе до перезапуску путінського режиму.

Читайте також  Путін уже готовий накласти на себе руки: почалися розправи в Кремлі. Знищують свідків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело