Резніков заявив, що воювати залишилось недовго: скоро окупанти самі тікатимуть з України

Розпочалася сто дев’яносто дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. За останні дні, понад тисячу квадратних кілометрів української території звільнено від окупантів. Подібні новини дають можливість на більш оптимістичні прогнози щодо завершення війни в Україні.

Про це повідомляє редакція.

На окремих напрямках підрозділи Сил оборони вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Звільнено або взято під контроль понад тридцять населених пунктів, які були тимчасово захоплені російськими окупантами у Харківській області. Дивлячись на успіхи на фронті, Міністр оборони України Олексій Резніков переконаний, що окупанти почнуть втікати.

Зокрема в інтерв’ю РБК-Україна Олексій Резніков висловив свою упевненість у тому, що завдяки декільком успіхам на фронті в якості певних, нехай незначних, але перемог, і війська росіян будуть бігти. Наразі наші захисники та захисниці руйнують логістичні ланцюжки рашистів, склади і так далі.

Він нагадав, як окупанти втікали з Київщини, Чернігівщини, Сумщини, коли захисники почали їх звідти витискати.

За його словами, зараз ЗСУ відрізають окупантам ланцюжки постачання.

Резніков заявив, що воювати залишилось недовго: скоро окупанти самі тікатимуть з України.

Він зауважив, що світ раніше сприймав ЗСУ як маленьку армію, яка буде протистояти великій радянській армії, але на ділі все виявилося абсолютно не так. Крім того, російські солдати вірили, що візьмуть Україну “за кілька днів”, що їх зустрічатимуть з квітами, а насправді їх тут почали вбивати.

За словами Резнікова, в окупантів немає моралі, за що воювати, тоді як українці знають, що стоять за “свою країну, свою Батьківщину і свою землю”, в українців “немає іншого варіанту, окрім як вижити як нація, народ, країна і люди”.

Читайте також  Названо 4 міста, які загарбники будуть знищувати вже скоро

Міністр також підкреслив, що влада РФ буде шукати можливість витягнути свою країну з тої прірви, в яку вона летить сьогодні.

“Вони просто цього ще не всі усвідомили до кінця. А для того, щоб хоча б зупинити це падіння – вони мінімум на 10-15 років в мінус пішли по економіці, по всьому – щоб не шмякнутися досить боляче, вони будуть шукати варіанти зняття певних санкційних обмежень.І для цього їм треба буде сідати і домовлятися з основними гравцями світу. А основні гравці якраз і будуть тими партнерами, законодавцями моди, зараз модно не любити РФ, модно робити для них будь-які обмеження, і ця мода буде продовжуватися”, – зазначив Резніков.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело