На росії путіна звинуватили у держзраді: ціни, смерті, розруха

На росії путіна звинуватили у держзраді: ціни, смерті, розруха

Місцеві пітерські депутати вирішили звинуватити путіна в держзраді.

Місцеві пітерські депутати вирішили звинуватити путіна в держзраді та вимагають від Держдуми відсторонити бункерного від керування країною.

Депутат Нікіта Юферєв оприлюднив звернення до російської думи з вимогою відсторонити путіна від керування країною та звинуватити його у державній зраді. У заяві йдеться, що Рада МО Смольнінське прийняла рішення звернутися до депутатів Держдуми з пропозицією висунути звинувачення у держзраді проти президента Путіна для звільнення його з посади.

Звернулися до держдуму з пропозицією усунути путіна з посади через державну зраду. Його рішення про початок “СВО” призвело до загибелі російських військових, проблем у російській економіці, розширення НАТО (кордон з НАТО збільшився у 2 рази!)

У низці обґрунтувань свого звернення також вказують, що в ході війни Україна отримує більше озброєння та відбувається протилежне “демілітаризації”, заявленій путіним на початку вторгнення.

Також відомо, що МО “Смольнінське”, звідки подали звернення – це округ, де виріс путін.

 

Читайте також  "Підтримують Путіна, але бояться про це сказати": Німеччина розчаровує європейців саботажем військової допомоги Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело