ПриватБанк роздаватиме своїм клієнтам по тисячі гривень. Як отримати гроші

ПриватБанк роздаватиме своїм клієнтам по тисячі гривень. Як отримати гроші

ПриватБанк виплатить своїм клієнтам по 1000 грн. на картку за умови, що вони стануть клієнтами платіжної системи Payoneer.

Стало відомо, що ПриватБанк має намір виплачувати своїм клієнтам по 1000 грн на картку за умови, що вони стануть клієнтами платіжної системи Payoneer.

Особливо зацікавленими у такому “подарунку” від ПриватБанку можуть стати фрілансери, які працюють із іноземними замовниками, а також продавці з великих онлайн-майданчиків, наприклад, Amazon. Для отримання названої суми всім зацікавленим потрібно до 10 лютого 2023 вивести гроші з гаманця Payoneer на українську банківську картку.

Також клієнти ПриватБанку отримають $50 на акаунт Payoneer. Участь в акції зможуть взяти як нові клієнти платіжної системи, так і всі ті, хто створив обліковий запис Payoneer у додатку Приват24 після 28 квітня 2022 року.

Щоб отримати свої 1000 грн та 50 доларів, українцям потрібно вивести кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП через Приват24 на суму від $1000 (в еквіваленті), зазначили у прес-службі ПриватБанку.

Для реєстрації в Payoneer через Приват24 потрібно:

  • авторизироваться в Приват24;
  • перейти до меню “Сервіси” → “Переклади” → Payoneer;
  • вибрати картку для реєстрації, до якої і буде прив’язаний обліковий запис Payoneer;
  • перевірити правильність заповнених даних латинськими літерами;
  • ввести код перевірки, який вказаний під формою та натиснути кнопку “Далі”;
  • далі система попросить ввести контактні дані (адресу, поштовий індекс, номер телефону) та підтвердити їх за допомогою коду з SMS.

Протягом кількох робочих днів заявник отримає електронного листа про розгляд заявки. Якщо все гаразд, обліковий запис Payoneer буде доступний в Приват24.
Щоб вивести гроші з Payoneer до Приват24, зайдіть у свій гаманець Payoneer у додатку ПриватБанку, виберіть картку, на яку хочете переказати кошти, та вкажіть призначення платежу. Перевірте дані та натисніть “Отримати”. Потім введіть пароль із SMS-повідомлення та чекайте зарахування коштів.

Читайте також  "Долар приголомшив всіх в Україні, чи стане курс валют неадекватним остаточно": фахівці сказали, скільки лишилося часу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело