Може не пережити операцію: вже названо прізвище наступника Путіна

Стало відомо, кому, за чутками, зараз більше довіряє Володимир Путін, ніж усім іншим. Саме ця людина може стати наступником російського диктатора

Ким тільки не називали Валерія Солов’я – і шпигуном, і російським націоналістом і навіть фахівцем зі навіювання. А тим часом ця людина 10 років був був аспірантом і співробітником Інституту історії СРСР АН СРСР (нині Інститут російської історії РАН). Не дивно, що до його думки прислухаються.

У своїх виступах політолог Валерій Соловей не раз давав прогнози про прийдешні радикальні зміни в Росії-достроковий відхід Володимира Путіна з поста президента, масові протести національного масштабу, обмеження росіянам виїзду за кордон та інших.

Днями саме він повідомив громадськості, що Володимир Путін може готуватися до серйозної операції і з цієї причини він швидше за все вже вибрав собі в наступники нинішнього секретаря Радбезу Росії Миколи Патрушева. Останній, до слова, міг бути в числі тих людей, хто разом з Путіним вирішив почати війну проти України.

Про це Соловей, відомий в мережі завдяки різним нібито інсайдам з кремля, передавати у своєму Telegram-каналі.

“Лікарі Путіна наполягають на необхідності проведення йому хірургічної операції в найближчому майбутньому і хоч Путін не дав принципову згоду і дата операції не узгоджена, але він поквапився порозумітися і отримати реакцію і обіцянки Патрушева”, – сказано в повідомленні.

Політолог стверджує, що у Патрушева і Путіна 27 квітня була особиста зустріч, після якої Патрушев повернувся в прекрасному настрої. І це-незважаючи на величезні втрати російської армії і численні провали військових операцій.

“За нашою інформацією, Путін не став покладати на Патрушева особисту відповідальність за проблеми з реалізацією військових планів […], — пише Валерій Соловей. – Але цікаво інше, ми знаємо, що Путін дав ясно зрозуміти Патрушеву, що вважає його мало не єдиною по справжньому довіреною особою і другом в системі влади”.

Читайте також  Помста Путіна: отруєний активіст втратив зір, слух і здатність ходити

До речі, Микола Патрушев, якому зараз 71 рік, на два роки старше Путіна, народився також в Ленінграді, його батько був членом екіпажу есмінця” загрожує ” Балтійського флоту, парторгом екіпажу і заступником командира есмінця “діяльний” по політичній частині. Цікаво й те, що Патрушев навчався одному класі з майбутнім головою Вищої ради партії “Єдина Росія” Борисом Гризловим.

У нульових Микола Патрушев очолював антитерористичний комітет Росії, потім керував штабом з управління контртерористичними операціями на території Північно-Кавказького регіону. У 2008 року був призначений Секретарем Ради Безпеки РФ.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело