Визначить хід війни в Україні: астролог назвала сакральну дату

Ключові дні, коли потрібно стежити за знаками – 23, 26, 27 вересня та 7 жовтня, зазначила Ірина Звягіна.

У день осіннього рівнодення 23 вересня, коли Меркурій з’єднається із Сонцем, події символічно покажуть, які тенденції візьмуть гору у останні місяці року. Зокрема, те, що станеться, багато у чому визначить подальший хід війни в Україні.

Такий прогноз зробила астролог Ірина Звягіна.

“Це центральний акцент вересня, у ньому є резонанс з динамікою гороскопу України на початок війни 24 лютого. Точки осіннього рівнодення – перебувають у тому ж градусі, що і прогресивне Сонце гороскопу України. Скажу так – те, що станеться навколо цього дня, багато в чому визначить подальший хід війни”, – зазначила вона.

Астролог також вказала на єдність армії і українців.

“1-й градус Терезів – руйнівний, і Меркурій тут вказує на важливу новину. Опозиція Венери з Нептуном в цей час вказує на тих учасників, що продовжують плести сітки та влаштовувати договорняки, багато мутного за лаштунками війни. Але Марс йде у трин до Сатурна та Місяця. Тут є банальне, але точне визначення під цю конфігурацію – народ і армія єдині. Венера та Плутон в аспектах з Марсом укр. Плутон з 19 по 27 вересня збирає інформацію про те, що корисно для еволюції на теперішньому етапі, і оцінює, як це узгоджується з минулою кармою. Ключові дні, коли потрібно стежити за знаками – 23, 26, 27 вересня і 7 жовтня”, – додала Звягіна.

Читайте також  У Путіна назвали чотири області України, які окупанти хочуть "повністю звільнити"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело