Війна в Україні: астролог прогнозує справжнє “пекло” вже скоро

Україна поступово набирає сили, і тепер перевага буде вже на нашому боці, упевнена астроексперт.

Астролог Ольга Медвецька прогнозує Україні надскладний період у війні з Росією. Він нестримно наближається.

Про це вона попередила на своїй сторінці в Instagram.

“Найгарячіший етап війни ще попереду, і найближчі 2 тижні будуть лише плавненько підводити до нього. Коли буде найзапекліше? Я вже казала і нагадую – останній тиждень липня і перша половина серпня”, – каже астролог.

За її словами, вже зараз ми можемо побачити, як готуються до розгортання події щодо нового ескалаційного етапу. Але різниця буде в тому, що Україна поступово набирає сили, і тепер перевага буде вже на нашому боці.

Як каже астроексперт, цього тижня можливе розвінчування глобальних обманів й замилювання очей, нова масштабна брехня. А ще – зрив домовленостей, якась дискомунікація на глобальному рівні.

“Жару додає повний Місяць 13.07. Це завжди емоційно хиткі дні, а зараз – тим більше. В повсякденному житті ми його відчуватимемо як необхідність виконати усі обов’язки, незакінчені справи і взяти врешті-решт відповідальність за своє життя на себе”, – заявила Медвецька.

Раніше Рубіна Цибульська розповіла, яка доля чекає на Україну в липні 2022 року. За її словами, липень буде дуже напруженим і гарячим, страх і втома людей досягне максимуму.

Читайте також  "Відволікаючі заходи": У РФ нарешті прокоментували деокупацію на Харківщині

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело