путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму

путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму

Росіяни не припиняють спроби оборони Криму, хоч розуміють серйозність ситуації. Вже не зможуть утримати в руках чужі території.

Росіяни почали переживати за Кримський півострів, контроль над яким вони почали поступово втрачати. Тепер хочуть зміцнити оборону за допомогою жителів Москви та Пітера.

Про це повідомляють експерти з Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що військові комісаріати Московської та Ленінградської областей, включаючи самі обласні центри, отримали вказівку розпочати масовий призов на військову службу місцевих жителів.

Це і є та сама прихована мобілізація, про яку говорять експерти останнім часом. “Москвичів” та “пітерців” відправлять до військових частин, які розташовані в незаконно анексованому Кримському півострові.

“Крім того, з метою доукомплектування військових частин армії РФ дислокованих на тимчасово окупованій території АР Крим та посилення оборони Кримського півострова командувачем Південного військового округу генералом армії Дворниковим Олександром Володимировичем (т.зв. “сирійським м’ясником”) було прийнято рішення відправити до Криму 1200 термінової служби”, – повідомили у ГУР МО.

В українській розвідці також зазначили, що потенційним військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, а все через спокійну обстановку на території Криму. Там не ведуться бойові дії, але все це лише питання часу.

Такий спосіб кремлівські блазні намагаються економити кошти, адже не хочуть виплачувати всіх визначених законодавством РФ надбавок. Тобто у разі смерті, вони не вважатимуться військовими.

“1200 військовослужбовців строкової служби служитимуть і вмиратимуть під ударами українських військ та від рук партизанів за зарплату терміновика, а це близько 5 тис. рублів (близько 82 доларів США). Економія державних російських коштів також відбудеться і за рахунок невиплати компенсації у разі загибелі військовослужбовців, адже участь терміновиків у бойових діях Російська Федерація заперечує”, – зазначають у розвідці.

Читайте також  Росія заявила, що для мирного договору Україні потрібно «виконати велику роботу»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело