Екстрасенс стривожив прогнозом по завершенню війни

За словами експерта, повне завершення війни буде після звільнення Маріуполя.

Екстрасенс Роман Шептицький дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні. За його словами, в країні буде неспокійно від трьох до восьми років.

Він зазначив, що ще декілька років в Україні ситуація буде неспокійною, проте це не означає, що весь цей час триватимуть активні бойові дії.

“В Україні може бути неспокійно від трьох до восьми років. Але це не означає, що протягом усього цього часу будуть активні бойові дії. Нам конче необхідна світова допомога, той самий ленд-ліз. Тоді у нас будуть всі можливості і небо закрити, і позбутися повітряних тривог. Поки можу сказати, що допомога буде і Україна обов’язково переможе. Це вже затверджено вищими силами”,- сказав Шептицький в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що війна повністю закінчиться після звільнення Маріуполя. Це дуже важлива, “сакральна” точка. Тобто тоді “гострих” бойових дій вже не буде.

“Крим також має всі шанси повернутися до України. Під великим питанням зараз знищення Кримського мосту. До кінця серпня його може бути знищено. Тобто в серпні відбудеться перелом у війні. Загалом питання повернення Криму може тривати декілька років, проте в будь-який момент ситуація може пришвидшитися. Від серпня залежить, що буде далі. Також важливим буде жовтень. Можуть відбутися ключові події, які допоможуть швидше закінчити війну”,- підсумував екстрасенс.

Читайте також  Які області Росія хоче залишити собі, а які може повернути Україні – передбачення тарологині

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело