Ошпарилися 9 осіб: в Києві окропом затопило Ocean Plaza. Шокуючі фото і відео

На дорозі через підмив асфальтового покриття у отвір, що виник, провалилася маршрутка, пасажирів евакуювали рятувальники.

 

Увечері 13 січня у Голосіївському районі Києва поруч із ТРЦ Ocean Plaza прорвало трубу з гарячою водою.
Проїжджу частину поблизу торгового центру затопило окропом, повідомляє “Київ Оперативний” на сторінці в Facebook.

 

На опублікованому відео видно, що територія поруч із торговим центром затоплена гарячою водою. Залило також і перший поверх торгового центру. Як повідомляється, людей евакуюють з торгового центру.

Як повідомили в управлінні ДСНС в Києві, вода затопила торговий центр, а також супермаркет “Ашан”.

“Ввечері 13 січня в Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича, 174, в результаті пориву тепломережі, стався підмив асфальтового покриття. Внаслідок цього у створений отвір частково потрапило маршрутне таксі. Отримавши інформацію про подію, о 20:38 на місце виїхав черговий підрозділ 27-ї державної пожежно-рятувальної частини”, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники евакуювали з маршрутного таксі чотирьох пасажирів, а також трьох громадян з тролейбусу, що стояв поруч і опинився в паровій завісі.

“Гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин “Ашан” та перший поверх ТРЦ “Ocean Plaza”. Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 5 чоловік. Рятувальники також винесли з будівлі потерпілу жінку, яка отримала опіки ніг. Постраждалу передали працівникам медичної служби”, – повідомили в ДСНС.

 

У Києві прорвало тепломережу біля Ocean Plaza

Читайте також  “У мене народилася донька…”: після пологів померла молода багатодітна мама, яка хворіла на COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело