Арестович поділився гарною новиною: чого чекати за 2-3 місяці

Арестович поділився гарною новиною: чого чекати за 2-3 місяці

Радник глави Офісу президента спрогнозував крах російської армії та розповів, що незабаром відбудуться важливі події.

У найближчі кілька тижнів якихось серйозних зрушень на фронті не станеться, але може статися щось, що дуже не сподобається російським окупантам, а ось українська сторона буде досить. При цьому через 2-3 місяці війська Путіна можуть “посипатися”.

“Я думаю, що буде те саме (найближчими тижнями – ред). Просто до цього можуть статися кілька яскравих подій, які нам сподобаються, а противнику – ні. З “бавовняної” теми”, — сказав Арестович.

А ось протягом 2-3 місяців, за словами Арестовича, все може дуже змінитися.

“Це буде наше таке значне просування на 1-2 дільницях, або це буде пом’якшення їхньої (ворожої — ред.) оборони. Я не знаю планів Генштабу, але можливі два основні варіанти: ми пом’якшуватимемо (оборону — Ред.), тому що ми знищуємо склади з боєкомплектами, боєприпасами, командні пункти. Щодня 3-4 або 5 російських складів злітають у повітря. Нам потрібно 1-2 успіхи і вони посипляться”, – переконаний Арестович.

Радник глави Офісу президента також розповів, що російська армія вже не зможе бути на тому рівні, коли вона лише вторгалася до України. Натомість ЗСУ постійно нарощують бойову міць.

“Якщо подивитися на карту з 10 липня по 15 серпня, яку оприлюднив Британський інститут вивчення війни, то за 40 днів вони не просунулися, ну майже на 1-2 км ціною величезних втрат, а ми просунулися так само. Тобто це взаємне проникнення. Вони ніякої оперативної мети, захоплення якогось міста вже не досягнуто, такої сильної, як була російська армія в середині червня, вона вже не буде в цьому конфлікті, а ми ростемо в бойовій силі, і коли ці два графіки зійдуться, а поки що вони сходяться, то ми б’ємо їх із HIMARS, безпілотниками, артилерією тощо, і є чималий шанс, що вони посипляться раніше, ніж ми набудемо здатності вчинити масований контрнаступ на 2-3 дільницях”, – резюмував Арестович.

Читайте також  Геніальний план Путіна: росіяни витрачають ракети, щоб бити українськими забігайлівками. Фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело