У Львові чоловік застрелився з рушниці на очах у дружини

Тіло 36-річного загиблого було виявлено в автомобілі Ford, що був припаркований біля будинку, в якому чоловік проживав із родиною.

У Львові сьогодні, 29 жовтня, 36-річний чоловік застрелився у салоні власної іномарки, припаркованої біля будинку, в якому він проживав з родиною. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 29 жовтня, близько 06.00 надійшло повідомлення, що на вул. Хвильового у Львові в автомобілі Ford Focus виявлено чоловіка без ознак життя. «Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що 36-річний львів’янин скоїв самогубство, вистреливши собі в груди з власної мисливської рушниці», – повідомили у поліції.

Як уточнили у відомстві, чоловік мав всі дозвільні документи на мисливську зброю, а звів порахунки з життям у салоні власної іномарки, припаркованої біля будинку, в якому він проживав з родиною. Інформація про подію надійшла до поліції від дружини загиблого. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також  Ще одна рада ухвалила рішення про заборону російської музики

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -