“Коли всі люди сплять”: Олег Жданов попередив про головну небезпеку у ці дні

“Коли всі люди сплять”: Олег Жданов попередив про головну небезпеку у ці дні

За словами військового експерта, російські окупанти можуть розпочати обстріли пізно ввечері, коли люди масово концентруються у житлових кварталах

Російські варвари можуть не завдавати ракетних ударів протягом дня, а дочекатися настання ночі та випустити свої ракети.

Саме так прокоментував військовий експерт Олег Жданов небезпеку можливого масованого ракетного удару 24 серпня, що обговорюється багатьма аналітиками та чиновниками.

“Підвищена небезпека для нас є і сьогодні, і завтра. Поки що (станом на першу половину дня – Ред.) нічого незвичайного не трапилось. Щодо обстрілів Дніпра – його обстрілюють майже постійно, через день. А Нікополь – постійно. Минула перша половина дня – вони самі тільки що проснулись, продрали очі, подивимось, що буде ввечері. Обстрілів більшає ближче до вечора, особливо – вночі. Цей час рахується найфективнішим для завдання ударів – вночі більше людей знаходяться в одному місці. Якщо це житловий квартал, то всі сплять вдома”, – сказав Олег Жданов, якого цитує ТСН.

Жданов також попередив, що можуть статися як групові ракетні удари (2 та більше ракети), так і масовані (10-20 ракет).

“Бойова активність не знизиться, особливо на сході України. Найбільша загроза в тому, що вони можуть завдати групових ракетних ударів. На масований удар у них сил навряд чи вистачить, а групові удари, наприклад, цілком ймовірні.

Можуть вибрати область чи населений пункт і здійснити груповий ракетний удар. Наприклад, як сьогодні по Дніпру. За військовими стандартами вважається, що 2 і більше ракет – груповий удар. Близько 10-20 ракет – це масований”, – додав він.

Читайте також  Астролог зробила тривожний прогноз на найближчі дні: що загрожує українцям

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело