“Чекайте, все тільки починається”: Арестович розповів, чого чекати росіянам

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович попередив, що незабаром окупанти дуже здивуються, як розвиватимуться події

Українські захисники отримують регулярну допомогу від партизанів, які перебувають і в Криму, і на будь-якій іншій тимчасово окупованій території. При цьому у самому Криму є ще військові аеродроми, захоплені росіянами. Все це – потенційні цілі.

Як повідомляє ТСН, про це Арестович заявив у бесіді з російським правозахисником Марком Фейгіним.

“У Криму залишилося ще 5 військових аеродромів. Вони всі потенційні мішені, як і Чорноморський флот. А уяви собі, зловити корабель під час розвантаження чи завантаження боєприпасів. І якщо вони думають, що у нас там немає “очей” чи ні даних, то вони у нас є.

І партизани там є. Чекайте, все тільки починається: і в Криму, і в інших місцях. Ми завжди були впевнені у перемозі. І в не надто розумних російських громадянах і ура-патріотах вже починають закладатися сумніви, що війна може закінчитися не так, як їм обіцяли. І найближчими днями у них буде дуже багато приводів переконатись у цьому”, – сказав Арестович.

Нагадаємо, раніше Арестович заявив, що про плани щодо вторгнення російської окупаційної армії знали вже давно, обговорювалися різні сценарії. Але найчіткіший сценарій описав перед вторгненням керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Читайте також  Бабуся декілька поколінь передавала це пророцтво про третю світову та Україну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело