Мольфарка назвала точний діагноз Путіна й спрогнозувала його швидку смерть

Мочіовські вважає, що лікування диктатора не врятує.

Російський диктатор Путін хворіє, про це свідчить його енергетика.

Про це розповіла відома карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

За її словами, більшість екстрасенсів бачать путінське біополе й воно показує збій в організмі.

“Дійсно Путін хворий, хворий вже не перший рік, і хворий він на онкологію. Наскільки мені відомо, у нього рак лімфовузлів. І наскільки я це бачу по ньому, як він виглядає… Він лікується, старається підтримати свій життєвий рівень різним шаманськими методами, зіллями, адже стільки трав, скільки є в Сибірі, хіба що в Карпатах можна знайти”, – каже вона.

Мочіовські також констатувала, що “свічка догорає” й натякнула, що скоро Путіну “прийде час”. “Як би він не старався, що б він не робив”, – натякнула вона на смерть диктатора.
Рак у Путіна – що відомо

Як писав УНІАН, раніше ходили чутки про рак щитовидної залози у Путіна або рак у черевній порожнині. Про те, що в Путіна є серйозні онкологічні захворювання зокрема повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Останнім часом в ЗМІ дедалі частіше “спливають” чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його майбутню операцію.

Російський правозахисник Марк Фейгін зауважував, що прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін – це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв’язку з чутками про погіршення здоров’я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Читайте також  Операція "спадкоємець": стало відомо, кого Путін бачить своїм наступником

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело