Захоплення Києва ворогом не буде: астрологиня дала прогноз, коли ЗСУ отримають перемогу у війні та що чекає на Росію

Переломний момент у війні Росії проти України може статися вже у вересні 2022 року, але самі бойові дії затягнуться. Шанс на перемогу є з лютого 2023 року, але у владі спостерігатимуться небезпечні процеси.

Про це заявила астрологиня Ганна Єфремова. За її словами, окупантам не вдасться захопити Київ, що б вони не робили.

“Наприкінці вересня 2022 року відключиться вкрай несприятлива планетарна комбінація для України й настане переломний момент у війні! Але напруженість збережеться до кінця року. Із 7 лютого 2023 року Україна потрапляє під сприятливий вплив Юпітера, і це дасть країні дуже хороші шанси в усіх починаннях. Це як благословення. І шанс здобути перемогу”, – підкреслила вона.

Єфремова додала, що до лютого 2023 року навколо президента зберуться зрадники та маніпулятори, які можуть спробувати його повалити.

Водночас вона наголосила, що 2023-2024 роки стануть для Росії вкрай складними, на неї чекають лиха, буде величезна ймовірність військового конфлікту всередині держави, економічна криза, велика смертність.

“Ситуація, в якій опиниться Путін, поетапно погіршуватиметься. У 2022-му я смерті не бачу, але все, що з ним відбуватиметься пізніше, буде однозначно тільки йому на шкоду”, – підсумувала Єфремова.

Читайте також  «”Універсальний солдат” або освіта як знаряддя Росії на окупованому півдні України»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело