Третя Світова війна стала ближче? Тайвань розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту

Третя Світова війна стала ближче? Тайвань розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту

Як відомо, на Тайвань вилетіла речник Палати представників Ненсі Пелосі.

Ситуація між Китаєм та Кореєю стає більш напруженою, а останнім часом на офіційному акаунті 80-ї армії Народно-визвольної армії Китаю з’явилась заява, у якій закликали готуватися до війни.

Всі ці події відбулися на тлі офіційного турне делегації Конгресу США на чолі з Ненсі Пелосі країнами Азії. Очікуються візити до Японії, Південної Кореї, Малайзії та Сингапуру. Візит на Тайвань. Ненсі збирається відвідати Тайвань після 1 серпня.

Пізніше, як стало відомо з ізраїльських ЗМІ, Тайвань 30 липня розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту Таоюань, цивільному об’єкті. За непідтвердженими даними, Китай закрив Тайванську протоку, де, як повідомлялося раніше, мають відбутися військові навчання із застосуванням реальних боєприпасів.

Гострота моменту полягає в тому, що сьогодні урядовий борт США вилетів, ймовірно, на Тайвань. На борту літака Ненсі Пелосі – речник Палати представників. Пентагон перекинув атомний авіаносець USS Ronald Reagan, озброєний 90 літаками та гелікоптерами в Південно-Китайське море в рамках операції 7-го флоту з прикриття візиту на Тайвань Ненсі Пелосі.

За польотом Ненсі в мережі стежить весь світ, відповідно до даних сервісу польоті flightradar відомо, що літак, на якому речниця, пішов на посадку на Гаваях. Це дозаправлення або тимчасова зупинка, поки невідомо.

Читайте також  Екстрасенс Гордєєв натякнув, що Україні загрожує Третя світова війна через втручання Китаю: "Почне постачати росії..."

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело