Скоро будуть дуже добрі новини: Рєзніков зробив заяву

Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонні переговори з американським колегою Ллойдом Остіном. Вони обговорили поточну ситуацію на фронті та оборонну допомогу Україні.

У Пентагоні важко назвати конкретні терміни поставки в Україну ЗРК NASAMS, але заявили, що впевнено просуваються вперед у цьому питанні.

“У мене немає детальної інформації про специфіку процесу укладання контракту, але ми вже знаходимося в процесі закупівлі системи”, – заявив один із представників оборонного відомства США.

Представник Пентагону додав, що в США почали просуватися у питанні закупівлі NASAMS, одразу ж після того, як оголосили про Ініціативу сприяння безпеці України.

Водночас український міністр оборони Олексій Рєзніков вкотре провів переговори зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном. За підсумками переговорів Рєзніков пообіцяв “хороші новини”. Про це він написав у Twitter.

Глава Міноборони України наголосив, що постійно спілкується з Остіном.

“Я радий, що міністр оборони США Ллойд Остін повернувся з добрими новинами. Незабаром ми отримаємо засоби зміцнення нашої обороноздатності”, – заявив Резніков.

Водночас, міністр оборони не розкрив жодних деталей нової військової допомоги.

Читайте також  Битва за Бахмут: «Майже всі, кого я знав, загинули. Це така пі*да... Просто» (ТЕКСТ 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело